El Pont d'Arcalis El Pont d'Arcalis
El Pont d'Arcalis El Pont d'Arcalis & Ariondasa qui som El Pont d'Arcalisagenda de concerts El Pont d'Arcalisfotografies El Pont d'Arcalisraiderdiscografia El Pont d'Arcalis
 

El Pont d’Arcalís + Les Violines
El Pont d’Arcalís i Les Violines són dues de les formacions més sòlides i veteranes del panorama de la música tradicional catalana. Totes dues són hereves de la tradició musical del Pirineu, sobretot la dels vells violinistes i acordionistes, i totes dues s’han basat en el treball de recopilació fet per Artur Blasco (membre d’El Pont d’Arcalís) a l’hora de crear els seus repertoris.

És en aquest espai comú on sorgeix la possibilitat de crear un espectacle conjunt entre Les Violines i El Pont d’Arcalís. Però són les diferències entre els dos grups les que aporten el valor principal: a l’escenari els onze músics generen una nova sonoritat, més rica i més diversa.

El Pont d’Arcalís i Les Violines es van trobar per primera vegada en un escenari a Jasa (el Pirineu aragonès) l’últim dia de juny del 2006, dins el Festival PIR. L’èxit d’aquella primera trobada els va engrescar a realitzar un espectacle conjunt, que pren la forma d’un concert en què els dos grups interpreten temes dels seus repertoris i altres peces que han recuperat de la tradició oral del Pirineu i del repertori del violinista de Tuixent Pepito Farré.

QUI SOM?
Artur Blasco: acordió diatònic, rebequet i veu
Elisabet Llort: violí
Anna Colomer: violí
Anna Carné: violí
Jordi Macaya: viola, tarota i veu
Clara Ribatallada: acordió diatònic
Jordi Fàbregas: gralla, guitarra i veu
Isidre Pelàez: tarota, flauta i flautí
Manel Vega: contrabaix
Quim Soler: bateria, percussions, bases seqüenciades i veu
Joan López: bateria i percussions
Jordi Rotés: tècnic de so
Mateu Martínez: tècnic de so

DISCOGRAFIA
El Pont d’Arcalís
Les Violines

 
CONTACTE
Vesc, S.L. 93 789 91 51
nuria@vescsl.com
www.vescsl.com
Planol i raider.pdf